Туреччина заявила про те, що має намір відкрити туристичний сезон і пускати іноземних туристів вже з червня. Про це заявив турецький міністр культури і туризму Мемета Эрсоя.

Він зазначив, внутрішнє повідомлення відкриють до кінця травня, а міжнародне почне функціонувати після узгодження з іншими країнами.

При цьому скасують знаменитий all inclusive і в ресторанах не буде шведського столу. Їжу туристам буде видавати персонал.

готелі в Туреччині, фото Pxhere
готелі в Туреччині, фото Pxhere

Готелі також отримають суворі приписи, які будуть виконувати для того, щоб запобігти епідемії коронавіруса. Відвідувачі повинні будуть дотримуватися дистанції і гігієнічні норми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Для працівників сфери туризму будуть організовані обов'язкові для проходження спеціалізовані курси.

Міністр зазначив, що Туреччина має намір в цьому році прийняти близько 8 млн туристів. Для того, щоб їх обслужити, відкриють 60% готелів.

В туристичних районах перевірять доступ до кваліфікованої допомоги для того, щоб у разі необхідності її туристи могли отримати оперативно.

За станом на 10 травня в Туреччині підтверджено 138,657 тис. випадків COVID-19, 3,786 тис. пацієнтів померли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Туреччина готує для туристів all inclusive вже в кінці травня.

Як повідомляв Знай. ua, коли варто планувати відпустку? Туроператори назвали терміни.

Також Знай. ua писав, що відбудеться прорив після завершення карантину.