У 90-тих відомого співака і просто красеня Андрія Губіна слухали на всьому пост-радянському просторі. Однак, в якийсь момент він просто зник зі слуху. А крізь призму років змінився і добряче постарів.

"Любимый многими Андрей Губин в 21 год и в 46 🙌 Кто в 90-х слушал Андрея - 💟😏 🌟💥🌟💥🌟💥🌟💥🌟💥", - йдеться у фан-пабліку Губіна.

Артист припинив виходити на сцену, хоча легко міг би продовжувати заробляти на корпоративах і гастролях. Він вперто відмовлявся від усіх пропозицій. Після смерті батьків Губін буквально став відлюдником.

"Губін мені казав, що у нього постійно болить обличчя, і людям, які з цим не стикалися, його проблему не зрозуміти. Людина він, безумовно, зі своїми тарганами. Андрій сильно змінився. Ніхто не розуміє, що з ним. Він зараз займається тільки своїм здоров'ям. І сильно витратився на лікарів - спостерігався у багатьох клініках, проходив різні обстеження", - розповів телеведучий Лео­нід Закошанський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За словами знайомих співака, лікарі не змогли знайти у нього ніяких відхилень. Продюсер "Ласкавого мая" Андрій Разін вважає, що Губін вигадав свою хворобу.

"В Андрія серйозні проблеми з психікою. Йому ввижається, що у нього постійно свербить і болить обличчя. Ми його водили по лікарям, вони нічого не знайшли. Розмовляти з ним стало важко, він нападає на всіх. Навіть на мене важко реагує, хоча він мій друг, я його завжди підтримував. Губін не винен, не можна його засуджувати, це нещастя. Те, що трапилося з ним, - трагедія", - заявив продюсер.

Андрій Губін
Андрій Губін

Знайомі Губіна також заявили, що після відходу зі сцени у нього практично не залишилося майна - йому довелося розпродати автопарк і квартири. Єдиний його дохід на даний момент - це авторські відрахування. До того ж, він так і не зміг побудувати особисте життя, і повністю розчарувався у жінках.

Андрій Губін
Андрій Губін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Час просто нещадний" – нові знімки зі старим Андрієм Губіним викликали фурор в мережі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Тако Знай.uа писав, Лорак шокувала новими величезними губами.