Відомий шоумен Ігор Ласточкін продає свій кубок заради порятунку дитини. Ласточків звернувся до своїх фанатів з проханням допомогти в лікуванні сина учасника "Ліги сміху" Олександра Замші. Про це він написав допис в Іnstagram.

"Підсумок аукціону! 👆Це Адріан, 1500$ +700€ від папи Адріана, Сергія!!! Дякую Вам!!! І всім тим хто не пройшов повз і відгукнувся 🙏🙏🙏 !!! Низький уклін. Мирон і всі всі всі будьте здорові!!! Боремося...", - написав шоумен.

"Спасибі 💪🏼 кубок знайшов свого нового господаря !Можливо, в майбутньому Мирон стане танцюристом або спортсменом і один з своїх кубків подарує Ігорю! Добрі справи завжди повертаються 100 кратно!
Спасибі тобі Ігор 💪🏼 І всім небайдужим за підтримку! Мирон обов'язково буде здоровий ❤️", - написав батько хворого хлопчика Олександр Замша.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У березні капітан команди "Таа-та-та-та" повідомив сумну новину – у його сина Мирона діагностували лейкоз. Сім'я встигла вилетіти до початку карантину на лікування до Ізраїлю, де перебуває й нині.

"Ситуація наразі така: лікування проходить з позитивною динамікою, але гроші закінчилися вже вчора... Тому я оголошую благодійний аукціон, першим і єдиним лотом якого є кубок "Танців із зірками". Стартова ціна – 500 доларів. Торги відбудуться в коментарях до цього посту, а всі гроші ми відправимо батькам Мирона", – сказав у своєму відеозверненні Ігор Ласточкін.

Також сім'ю Олександра Замші публічно підтримали творці "Ліги сміху" Андрій Чивурін і Наум Баруля, Сергій Сивохо, Юрій Ткач, Тарас Стадницький, актор також придумав лот, в якому розігрує зустріч з собою, Анастасія Оруджова, Андрій Бедняков та багато інших.

"Як ви знаєте, "Ліга сміху" – це велика сім'я. Одному з членів нашої великої родини потрібна сьогодні наша загальна допомога", – сказав у своєму відеозверненні Євген Кошовий.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк 4149 6293 8875 4558

Замша Олександр

Монобанк 5375 4141 0218 5328

Замша Катерина

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що гала-концерт ″Ліги сміху″ подарує українцям неймовірний вечір, які сюрпризи чекають на глядачів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець розповіла, чому вона пішла з "Ліги сміху".

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець вирішила зайнятися собою і привести фігуру в відмінний стан.