Грузинський продюсер і головний герой шостого сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія запустив марафон схуднення і покращення фізичної форми для своїх підписників. Через два тижні його учасники вже змогли показати свої приголомшливі результати у серії фотографій "до і після".

Відповідною інформацією зірка блакитних екранів поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марафон схуднення від Іраклі Макацарії, фото Instagram
Марафон схуднення від Іраклі Макацарії, фото Instagram

"Усвідомлення того, що здоров'я понад усе і спорт - невіддільна частина вашого життя, це вже Велика перемога. Шалено радий і гордий, що в цей нелегкий час карантину, ви проявили неймовірну самодисципліну і повагу до самого себе і показали дуже хороші результати. Якщо за два тижні можна себе привести в порядок, виробити корисні звички, то уявіть що можна зробити за все життя. Не відкладайте це на завтра, наважуйтеся і робіть прямо зараз і НІКОЛИ НЕ ЗДАВАЙТЕСЯ. Болі немає!" - стверджує Макацарія.

Марафон схуднення від Іраклі Макацарії, фото Instagram
Марафон схуднення від Іраклі Макацарії, фото Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оскільки грузинський "Холостяк" опублікував фото успішних прикладів схуднення, його слова не залишаються голослівними. На багатьох знімках переможців марафону досягнення більш ніж очевидні, що може надихнути багатьох на переосмислення свого образу життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Грузинський холостяк Макацарія змусив фанаток скинути з себе все зайве.

Як повідомляв портал Знай.ua, Грузинський холостяк Макацарія запропонував нареченим "тренувати" мозок.

Також Знай.ua писав, що Карантин викрив таємну сторону грузинського "холостяка" Іраклі Макацарії — "Ще раз переконався".