Громадянка України Євгенія, що з початку епідемії була членом екіпажу круїзного лайнера Regal Princess і перебувала там на ізоляції, покінчила життя самогубством. Про це в неділю, 10 травня, повідомив сайт CruiseLawNews.

Її виявила рятувальна шлюпка після нетривалого пошуку. В результаті падіння дівчина отримала серйозну травму шийних хребців і померла одразу ж від удару.

Regal Princess знаходиться в порту Роттердам в рамках зусиль компанії-власника Princess Cruises з остаточної репатріації членів екіпажу після припинення круїзу приблизно два місяці тому.

Компанія організувала повітряну перевезення членів екіпажу українців з Амстердама в Київ. Вже 150 членів екіпажу успішно доставили в Україну літаком МАУ.

Відомо, що загибла дівчина була частиною другої групи українських членів екіпажу. Вони повинні були летіти 12 травня, однак авіапереліт до Києва скасували з незрозумілих причин. Члени екіпажу розповіли, що дівчина була дуже засмучена і постійно плакала.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "угольный" мільярдер покінчив з собою.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові чоловіка зупинили за крок від загибелі, залишалося розтиснути руки.

Також Знай. ua писав, що під Харковом шестирічний малюк ледь не загинув в петлі.