Меган Маркл любить готувати і до зустрічі з принцом Гаррі вела свій кулінарний блог The Tig. Виявилося, що серед її улюблених рецептів є той, який підкорив серце принца.

У своєму блозі Меган ділилася думками, секретами краси і рецептами. Такий онлайн-щоденник допоміг людям дізнатися, які смачні та корисні страви актриса готувала вдома.

Меган Маркл вирішила приготувати банановий хліб за особливим рецептом, коли в 2018 році Меган і Гаррі були в офіційному тур по Австралії. Під час відвідування сімейної ферми в Маунтін-В'ю в якості дружнього жесту Маркл приготувала свій фірмовий хліб.

Учасник бенкету розповів, що блюдо вийшло дуже смачним і його з'їли буквально за пару хвилин. Сам принц Гаррі сказав, що не їв нічого смачнішого.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Меган переживала, що переборщила з бананами, проте Гаррі запевнив її, що блюдо вийшло ідеальним", — розповідав один з гостей вечора.

Маркл вирішила поділитися секретом приготування смачного бананового хліба. Так, вона додала в банановий хліб шоколадну крихту і імбир.

Склад:

  • Банани 2 шт.
  • Борошно 150 г
  • масло Вершкове 150 г
  • Куряче яйце 2 шт.
  • Цукрова пудра 100 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Імбир 70 г
  • Шоколадна крихта 50 г

До однорідної консистенції потрібно збити масло і цукрову пудру. Додати яйця, а потім поступово всипати борошно, все перемішати. Банани варто розім'яти до стану пюре, а імбир натерти. Всі інгредієнти додати до тесту, додати розпушувач і шоколадну крихту.

В розігріту духовку до 180 градусів відправити тісто і випікати близько 30 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці.

Як повідомляв Знай. ua, діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма "обдурили" карантин заради королівських родичів.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі виявився слабаком і покинув улюблене хобі через Маркл.