Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала фото всієї своєї родини. Знімок вона опублікувала в Instagram.

Мерем стала відома після виходу серіалу "Величне століття". Про її життя відомо небагато, але вона зважилася відкрити завісу таємниці і показала фанатам всіх членів багатодітної сім'ї.

В соціальній мережі вона опублікувала ретро-фото, де вона ще зовсім юна. На знімку позує мама актриси з усіма своїми дітьми.

Виявилося, що у Мерем два рідних брата і сестра. Вона опублікувала фото до Всесвітнього дня матері.

"Рай кладіть до ніг ваших матерів. Фото: наша мама з усіма чотирма дітьми. Спасибі нашій мамі за те, що вона найкраща з усіх, що ми могли коли-небудь побажати. Ми не можемо бути з тобою, але наші серця з тобою. Щасливого Дня матері", - написала Мер'єм.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Актриса Мер'єм Узерлі, фото: Соцмережі
Актриса Мер'єм Узерлі, фото: Соцмережі

Варто відзначити, що за короткий час знімок надрав величезна кількість лайків і сотні захоплених коментарів. Фанати, як один, твердили, що Мер'єм дуже схожа на свою чарівну маму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Чудового століття" заново закохала в себе фанатів.

Як повідомляв Знай. ua, зірка серіалу "Клон" вразила моложавим обличчям, а посмішка зведе вас з розуму.

Також Знай. ua писав, що приклад для мільйонів жінок з "Тетяниного дня" блиснула природною красою.