Колумбійська рекламна компанія пропонує нове, але дещо дивне розв'язання проблеми нестачі лікарняних ліжок і домовин на час пандемії коронавірусу. Фірма ABC Displays створила картонне ліжко з металевими поручнями, які, за словами дизайнерів, може перетворитися в труну, якщо пацієнт помре.

Джерело: NBC News.

На створення такого виробу його автора, Родольфо Гомеса, надихнула криза в еквадорській столиці Гуаякіль, де бідні сім'ї, які втратили рідних від коронавірусної хвороби, не могли собі дозволити дерев'яну труну, а були вимушені по декілька днів чекати, поки зможуть отримати виріб з картону.

"У бідних сімей нема грошей, щоб заплатити за труну", - сказав Гомес.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гомес сказав, що планує пожертвувати 10 своїх нових ліжок колумбійському департаменту Амазонас, де не вистачає ресурсів. Поки що немає жодних даних про те, чи будуть ліжка використовуватися, і чи були отримані якісь замовлення на них.

Станом на 11 травня 2020 року в Колумбії зафіксовано 11 063 захворювання на коронавірусну хворобу, 463 з яких виявилися летальними.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус дібрався до українського футболу — зафіксовано перший випадок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вірус проник до Інституту раку в Києві, під загрозою найбеззахисніші.

Також Знай.ua писав, що Футболістів "Динамо" перевірили на Covid-19, вирішується доля Чемпіонату України.