На Донбасі найманці Путіна продовжують обстрілювати українські позиції, а також і цивільне населення. Зокрема, бойовики жорстоко з гранатомета обстріляли житловий будинок в Авдіївці.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації продовжують обстрілювати житлові квартали населених пунктів поблизу лінії зіткнення. Так, у Авдіївці ворожа граната від АГС-17 розірвалася в небезпечній близькості від приватного будинку місцевої жительки. Осколками було пошкоджено дах приватного помешкання", - йдеться в повідомлені.

Фото з пошкодженим будинком

Як відзначається, в результаті вибуху серед цивільних, а також військових ніхто не постраждав:

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"На щастя внаслідок злочинних дій російських найманців ніхто з мирних мешканців не постраждав. Відверто нехтуючи правилами ведення війни, ворог вкотре підтвердив свою окупаційну сутність та свідомо наразив на небезпеку цивільне населення Донбасу".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ накрили злочинний "клан" бойовиків на Донбасі – наркотики, пограбування та незаконна зброя.

Як повідомляв портал Знай.uа, путінські бойовики на Донбасі поплатилися за обстріл – герої ЗСУ ліквідували 2 окупантів.

Також портал Знай.uа писав, зустрічають ворога першими – в ЗСУ показали видовищні кадри мощі українських піхотинців.