Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив архівний кадр з яхти, де борознить морські простори і зізнався, що побоюється виходити з карантину через коронавірус COVID-19, закінчення якого очікується вже 22 травня. Так, Володимир зазначив, що судячи з записів деяких знайомих, ті вже вміють робити все на світі, адже не втрачали часу дарма, в той час як сам Остапчук за весь час самоізоляції навіть штани з футболками не розділив у шафі.

Особисто я, друзі, боюся виходити з карантину) ⠀ Тому що всі такі розумні стали, начитані. ⠀ Розмовляють п'ятьма мовами, грають на арфі і збирають пазли на 8 тис штук. ⠀ Судячи з ваших сторіз 😉 ⠀ Щоб ви розуміли - я за цей час навіть штани від футболок в шафі не розклав окремо🤦🏻‍♂️ ⠀ А що корисного ви зробили за ці 2 місяці? поділився емоціями Остапчук

Фолловери не пройшли повз: "Вже добре, що ми нічого шкідливого не зробили 🤣🤣🤣", "Фуф, ну не одна така!!!🤣🤣🤣", "Я думада тут будуть жарти типу всі вивчили 5 мов, а я їх знав і не знав чим себе зайняти😂", "Напевно у Вас були більш цікаві заняття ✌️-наприклад кулінарія🤣", "Вова ти дуже хороший....", "😂😂😂 Аналогічно".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.