На Закарпатті, а саме на українсько-угорському кордоні вже кілька тижнів поспіль розгораються скандали між перевізниками. Очевидці стверджують, що організовані групи вимагають від перевізників з інших міст гроші.

Перевізникам погрожують зброєю. Водії переконані, що це не просо нездорова конкуренція, а справжнє вимагання.

Зараз на кордоні перевізників більше, ніж заробітчан. Саме така ситуація стала причиною того, що за кожної людини йде війна.

Раніше повідомлялося, що нещодавно в Польщі, в селі Новоселець, в гміні Нысько Нижанского повіту Підкарпатського воєводства, один з місцевих жителів знайшов тіло молодого чоловіка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Моторошну знахідку було виявлено в четвер, 23 квітня, о 18.30 годин у лісі неподалік від забудов, розташовані за кілька сотень метрів від дороги. Швидше за все, це тіло 22-річного Ігоря Скрипника з України, який пропав в кінці грудня минулого року за загадкових обставин. Незважаючи на велику пошукову діяльність, його так і не знайшли.

За попереднім оглядом і висновку експертів все вказує на те, що тіло може належати молодому українцю, якого вважали викраденим 29 грудня. За те, що тіло хлопця пролежало в лісопосадці чимало часу, потрібне ретельне проведення генетичної експертизи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Польщі загадково зник українець - тіло заробітчанина знайшли в лісі.

Як повідомляв Знай. ua, польська бізнесменша, яка залишила помирати українського заробітчанина в лісі, отримала вирок суду.

Також Знай. ua писав, що поляків чекає голодний рік без українських заробітчан, урожай сусідів під загрозою.