Скандально відома кримська "прокурорка" та депутат Державної Думи РФ Наталія Поклонська в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону розповіла, що пережила ряд замахів.

За словами Поклонської, на неї скоювали замахи кілька разів,однак, вона спростувала чутки про побиття під час нападу.

Депутатка Держдуми розповіла про випадок з отруєнням, який стався в одному з міст України - в Одесі.

"Ми тоді повезли ув'язнених в інше місто - на суд. В готелі чекала пляшка води, в яку, як потім з'ясувалося, щось підсипали. Мені було дуже погано", - зізналася Поклонська в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Скандальна "няш-мяш" також зізналась, що замах був і на її доньку Анастасію. Саме тому зараз "прокурорка" не розповідає про особисте життя, ні своє, ні своєї доньки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зокрема, Поклонська не розповідає, де вчиться її спадкоємиця. Зараз дівчинці 15 років, і вона вже щосили готується до вступу в університет. Але розповідати про професію, яку вибрала донька, Поклонська також боїться.

"На неї один раз було вчинено замах. Вона тоді навчалася в школі. Не розумію, як можна опускатися до такої ницості. Мої бандити... Я все життя за службовими обов'язками мала справу з бандитами, але вони до такого не опускалися", - заявила Поклонська.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні проти Поклонської відрили кілька кримінальних проваджень, зокрема її підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та державній зраді. В Україні вона перебуває в розшуку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського відреагували на скандальне інтерв'ю Поклонської

Також Знай.ua писав, Поклонська "привласнила" День Перемоги та зробила гучну заяву про ветеранів