Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайними карантинними фото, на яких з'явилася в спокусливому образі.

На всіх трьох фотографіях, які показала зірка, вона гарно позує в розкішній ванній кімнаті. На ній чорний комплект білизни, поверх якого накинула білий затишний халат, а на її ногах світлі шкарпетки. Волосся Світлани зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. В дзеркалі видно, що фотосесію для співачки влаштувала її дочка Єва. У підписі до публікації Лобода написала: "Мені здається, самоізоляція йде на користь, як думаєте? Foto by my lovely Eva. Яка?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.