Серіал “Величне Століття” прославився за рахунок величезного різноманіття персонажів. Актори підібрані таким чином, щоб жоден з них не був схожий на іншого. У кожного є свої характерні риси і особливості, що робить героїв запам'ятовуються. Однак особливу популярність заслужив “євнух Сюмбюль-ага”, роль якого зіграв Селім Байрактар. Як же він виглядає у реальному житті?


Зрозуміло, через особливості ролі, Байрактару довелося серйозно змінити свою зовнішність. Тому в серіалі він виглядає таким собі худорлявим юнаком. У реальному житті Селім зовсім не такий. Після завершення зйомок, він знову відростив собі бороду і підкачався. Шанувальники “Величного Століття” насилу впізнають у ньому актора. Байрактар виглядає дуже брутально.


До своєї слави секс-символу Селім ставиться з гумором. Він вважає, що набагато важливіше, щоб у ньому бачили хорошого актора, а не секс-символу. Інтерес фанаток для нього не на першому місці. Байрактар вже давно одружений, і його разом з дружиною Біхтер часто бачать на різних світських заходах в Туреччині.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт спокушає фанаток вусами

Як повідомляв портал Знай.ua зірка " Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим чином.

Також Знай.uа писав, що зірка серіалу "Величне століття" Халіта Ергенч зробив з першою дружиною заради другий.