Британка станцювала зі своїм другим чоловіком на обох своїх весіллях.
Перший раз Наталі Перрі побачила офіціанта Фреда Касу під час святкування свого весілля, що проходила на одному з пляжів Криту в 2012 році. Тоді дівчина, яка забрела разом з друзями в місцевий ресторан, танцювала з ним традиційний грецький танець.

Офіціант, фото Instagram
Офіціант, фото Instagram

Вдруге молоді люди побачилися в 2017 році, коли шлюб Наталі дав тріщину. Перрі вирішила зайти в той самий ресторан, де колись святкувала своє весілля, і знову зустріла Фреда.

Решту свого відпочинку, Наталі не розлучалася з Касу. Але й після завершення відпустки, молоді люди продовжили підтримувати спілкування. Тому наступну свою подорож дівчина відправилася разом зі своїм новим коханим.

Офіціант, фото Instagram
Офіціант, фото Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А в 2017 році Фред переїхав в Глостершир, де Перрі жила і виховувала двох дітей від першого шлюбу. Пара оселилася в будинку батьків Наталі. А коли в 2019 році дівчина нарешті отримала офіційне розлучення від свого колишнього чоловіка, молоді люди поспішили зареєструвати свій шлюб.

Молодята щасливі несподіваній долі, що звела їх разом, а Наталі дивується, як це їй вдалося потанцювати зі своїм другим чоловіком на обох своїх весіллях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легенди минулого століття - архівні фото ідеальних жінок змінять уявлення кожного.

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.