Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі частина тренування, де вона майстерно сідає на шпагати.

"З моїм педагогом ♥️@nataliia_donets_ballet ♥️Кілька років тому, коли я вирішила заради свого музичного спектаклю «Historia de Un Amor” повернутися в класику , щоб відновити танцювальну форму ( оскільки у виставі була складна хореографія аргентинського танго), я навіть уявити не могла з чим зіткнуся...))) Я завжди вела активний спосіб життя, займалася, правда глибоко періодично в спортзалі 😉, точно також плаванням , аеробикой і т. д. Брала участь у різних танцювальних і на паркеті і на льоду проектах...", - пише співачка.

Мейхер була переконана, що їй не буде складно робити "па" біля класичного верстата. Проте їй довелося довго працювати над тим, щоб повернутися в прекрасну форму і відновити танцювальну форму і шпагати.

"І пішли довгі заняття ... згодом я відновилася. Але ось шпагати мені давалися завжди, і щоб їх навчиться робити , є маленький секрет 😉 Дуже важливо навчитися розслабляти не стільки тіло, скільки свідомість. Важливо зсередини , подумки навчається розслабляти м'язи в тих місцях, де вони не піддаються. Бо все, що ми в житті робимо повинно бути усвідомлено. Звичайно, не виключаючи вправи...", - розповіла Мейхер.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Шанувальники залишили багато захоплених коментарів під граціозним відео. Фанати відзначили, що Мейхер дуже жіночна і красива.

"Дуже красиво і граціозно, Ви розумниця і дуже жіночна💜", "Захоплююся💗", " Яка розумниця👏👏👏 захоплююся😍", "Дуже круто, молодець", "Надійка дуже красиво.Тільки не стати схожою на Волочкову", "Ну ось кажу ж неперевершена, так і є ,талант у всьому!", - написали коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, экс-легенда "ВІА Гри" Мейхер у спокусливій білизні показала, хто тут матуся.

Як повідомляв Знай. ua, экс-учасниця Віагри Мейхер заговорила про взаємній любові до чоловіка Брежнєвої.

Також Знай. ua писав, що экс-легенда "ВІА Гри" Мейхер в образі гарячої Кармен, показала свою любов.