Стюардеса, яка пропрацювала в п'яти різних авіакомпаніях, анонімно розкрила небезпеку, яку розносять в літаках разом з харчуванням. За словами бортпровідниці, будь-яка їжа, яку розносить персонал на борту лайнера, шкідлива, навіть якщо пасажир заздалегідь замовляє вегетаріанську опцію.

Джерело: видання Daily Express.

Так, наприклад, багато страв можуть виявитися несвіжими, оскільки найчастіше їх готують за добу до вильоту. Як уточнила дівчина, фрукти ріжуть за кілька годин до рейсу і їх вигляд іноді залишає бажати кращого.

Телефон на борту літака, https://bitly.su/g9gtvAeU
Телефон на борту літака, https://bitly.su/g9gtvAeU

Також, згідно з її інформацією, сніданки деколи роблять з ненатуральних продуктів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Яєчня або омлет можуть бути зроблені з суміші яйця і якогось замінника", — зазначила вона, додавши, що на великій висоті рецептори людей часто притупляються, тому вони можуть не помічати цих деталей.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

Стюардеса також зізналася, що персонал літака завжди намагається брати в політ їжу з дому, і порадила мандрівникам дотримуватися такого ж правила.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса змусила реготати весь світ - Duty Free, аварійні виходи з квартири і посадковий талон на диван.

Як повідомляв портал "Знай.ua", жінка перетворила старий Boeing 727 на шикарне гніздечко, такій домівці навіть Трамп позаздрить.

Також "Знай.ua" писав, що китаянка закашлялась на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео.