У Київській області в місті Біла Церква стався досить знаковий інцидент. Місцеві ЗМІ повідомляли, що люди викликали слідчо-оперативну групу, щоб затримати хлопця, який вкрав з магазину пакет з продуктами на 250 грн.

"В місцевому магазині зловмисник не розрахувавшись за пакет з продуктами, побіг у невідомому напрямку. Втім, продавець не розгубилась і кинулась наздогін. В цей час неподалік їхав наряд групи реагування патрульної поліції і помітив схвильовану жінку", - так повідомили про інцидент прес-служба Нацполіції в Facebook.

На дану ситуацію звернув увагу відомий український журналіст Михайло Шнайдер. У мережі Facebook Шнайдер спробував провести паралель між тим, як органи влади реагують на подібного роду інциденти щодо простих громадян і чиновників. До речі, хлопцю загрожує до чотирьох років тюремного ув'язнення.

Публікація Михайла Шнайдера, скріншот: Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Того, хто вкрав булку — посадять до в'язниці. А того, хто вкрав залізницю — оберуть до парламенту. Марк Твен. Друзі, поки Гримчак та інші Пашинські насолоджувалися свободою і безбідним життям, у Білій Церкві стався дивний випадок. Молодий хлопець-студент, спробував винести з магазину пакет з продуктами, на кілька сотень гривень. Його Затримали. І тепер хлопчині... загрожує ЧОТИРИ РОКИ В'ЯЗНИЦІ. Ви тільки вдумайтеся в це. ЧОТИРИ РОКИ за кілька палок ковбаси і шматок сиру. У мене просто немає слів. Хіба це адекватне і справедливе покарання? Хіба цей хлопець, від хорошого життя зробив такий відчайдушний вчинок? Однозначно НІ. У той самий час, коли наші знамениті топ-корупціонери гуляють на свободі, насолоджуючись розкішшю і багатством, бідних і беззахисних українців, судять і садять. Це однозначно не правильно. Так бути не повинно. Я не виправдовую цього юнака і прекрасно розумію, що красти не можна, але й терпіти таку несправедливість, вже просто немає ані сил, ані бажання...", - пише Шнайдер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський зізнався, чого чекає від Саакашвілі на його новій посаді, - "Потрібно починати".

Як повідомляв Знай.uа міністр Криклій затягує реформу "Укрзалізниці" - ЗМІ.

Знай.uа писав, сподіваюся, міністр Криклій нас почує. Інакше будемо збирати підписи, - "слуга народу" Скічко.