Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття. Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Помнишь", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube.

Численні шанувальники настільки сподіваються, що медійна парочка все-таки разом, що масово створюють фан-аккаунти в Instagram, присвячені саме дуету. Окремими шедеврами є роботи в фотошопі, де люди, напевно витрачаючи не одну годину часу, створюють спільні кадри ДанТіни. Так, нещодавно на одній з таких сторінок з'явилося трепетне фото, на якому Балан ніби тримає на руках Кароль, позуючи в затишній обстановці. В цей же час красуня попиває чай на колінах "коханого", примірявши масивний светр-оверсайз каштановго кольору.

А пам'ятаєш... @tina_karol @danbalan лаконічно підписали кадр шанувальники пари

Фанати також відзначають, що мріють про спільне селфі зірок, а поки такого немає, створюють от такі "фотожаби".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.