Варто нагадати нашим читачам, що в центрі Києва, 13 травня, зранку збираються водії автобусів разом зі своїми транспортними засобами. Автоперевізники зібрались з наміром зажадати від уряду відновлення пасажирських перевезень.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Протест українських автоперевізників, скріншот: YouTube
Протест українських автоперевізників, скріншот: YouTube

З'явилася інформація, що перевізники висловили протест клаксонами, а під стінами Кабінету міністрів України вирішили використовувати гасла, вимагаючи права на працю. Вони хочуть відновлення автосполучення, заборону нелегальних перевезень і держпідтримки перевізників у цей нелегкий час.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Мітингувальники висувають гасла: "Ми хочемо жити", "Економіка без транспорту не працює", "У мене немає грошей на таксі", "Відкрийте міжнародне сполучення – людям потрібна робота", "Припиніть гібридний карантин", "Чому авіачартерам можна, а автобусним – ні?".

"Фопи, діячі культури, автоперевізники, лікарі, фермери і багато інших протестують проти несправедливості дій уряду. А сьогодні виходить прем'єр-міністр і читає з папірця, що все добре, всі задоволені і щасливі. Всіх вже нудить, епрст. Нудить!", - пишуть у Telegram-каналі "наглый".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Київ заполонили автобуси з усієї України, Кабмін оточено — що вимагають голодні і розлючені українці.

Як повідомляв Знай.uа "Якщо нас не чують, нас побачать", - кияни прокололи небо тисячами променями світла.

Знай.uа писав, під ОП Зеленського підпалили шину — приїхало 2 автозаки для затримання дівчини-активістки.