Карантин зачинив у домівках і змусив нудьгувати більшу частину людства. Але кмітливі французи знайшли вихід із ситуації. Вони вирішили замаскуватися під буї, щоб поплавати в розпал карантину. На жаль, поліцейські жарт не оцінили і виписали штраф у 135 євро.

Днями у французькому місті Сент-Етьєн на південно-сході країни поліцейські виписали кілька штрафів за незаконне барбекю. Як повідомляє радіостанція France Bleu, компанія приблизно з двадцяти чоловік вирішила посмажити м'ясо на грилі на одній з вулиць, незважаючи на діючий режим загального карантину.

Французи купаються, фото: youtube
Французи купаються, фото: youtube

Як повідомляють французькі ЗМІ, жителі країни нерідко порушують урядовий декрет, який забороняє з'являтися на вулиці без необхідності. За даними Le Figaro на 8 квітня, поліція виписала вже понад 500 тисяч штрафів за три тижні карантину, тобто близько 25 тисяч в день.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жінка вдавилася м'ясом і померла, порушивши карантин і поїхавши на шашлики.

Як повідомляв Знай.uа українці купили понад 100 тисяч з*кс-іграшок, "картка любові" показала найпопулярніші товари.

Знай.uа писав, кладовищі ляльок для інтимних розваг — куди і навіщо відправлять гумових жінок.