Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала романтичне фото з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за красуню на 10 років. Так, парочка позувала в їх квартирі, ніжно цілуючись на тлі рожевого заходу сонця, поки їхній пес Мамба милувався господарями. Варто відзначити, що Анна - мама трьох дітей: Аліни, Моніки і Гектора, які з'явилися на світ від різних чоловіків. Яніс же був одружений і виховував новонародженого сина. Деякі шанувальники співачки впевнені, що саме співачка вкрала чоловіка з родини, однак сама пара спростовує такі чутки.

Love you. To the moon and back ❤️ (Кохаю тебе. До місяця і назад) трепетно підписала фото Сєдокова

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "І яка за рахунком це любов до Місяця і назад?🤔🤔🤔", "На чужому нещасті, щастя не побудувати...", "Не народжуй більше.собаки вистачить вам!!!потім одній тягнути дітей.", "Такі хороші 😍щастя вам і любові 😍❤️😘", "Йому всі чоловіки Росії заздрять )) і не тільки Росії 👍", "Красива пара, щастя вам багато♥️♥️♥️", "Молодці, хвалю, давай Аня в цей раз до старості! До гробу!", "Третій зайвий 😂", "Хочеться вже побачити ваше весілля😍😍😍 💍❤️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.