Клієнт Приватбанку поскаржився на те, що йому урізали до 0 ліміт на оплату товару частинами при тому, що в нього ідеальна історія і не було прострочень. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Добрий день. Хочу поділиться інформацією яка твориться в Приватбанку. Я вже досить давно є активним клієнтом цього банку і часто користуюся універсальною карткою, про що і говорили мої ліміти по карті: кредитний ліміт 50000 грн, оплата частинами близько 40000 грн. Товари беремо часто і виплачуємо вчасно і без прострочень, нещодавно закрили 2 кредиту приблизно на 30 тис. Все красиво", - розповідає клієнт.

Вона розповіла, що з'ясував, що у неї нульовий ліміт тільки при покупці чергового товару.

"З 40 тис на 0. При ідеальній історії. І при цьому я працівник великого заводу Кривого Рогу і маю зарплатну карту цього банку. Як завжди оператор каже, що це ініціатива банку і нічого детальніше вони сказати не можуть. Я вважаю що це свавілля. І хотілося б щоб банк отримав штрафні санкції за таке. Я знаю, не я один потрапив в таку ситуацію", - розповів клієнт.

В Приватбанку спробували пояснити, чому могла статися така ситуація і що потрібно робити для того, щоб в майбутньому ліміт підвищили.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми розуміємо, що зміна ліміту за сервісом «Оплата частинами» могла стати несподіванкою. Дозвольте пояснити, що ліміт встановлюється для кожного клієнта індивідуально та розраховується на основі великої кількості факторів. Рух коштів та позитивна кредитна історія також враховуються при встановленні та перегляді суми ліміту, але це не єдині фактори, на підставі яких банк приймає остаточне рішення. При активному користуванні продуктами банку можливе збільшення ліміту в майбутньому", - пояснили в банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк роз'яснив нові правила переказу грошей.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк пояснив, куди йдуть гроші з терміналу.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк запровадив нові правила оплати картою і смартфонами в магазинах.