Єлизавета II може бути змушена вже цього літа зректися престолу або шукати інші шляхи спілкування з народом. Так, її трон може зайняти її син, принц Чарльз. Причина полягає в пандемії коронавіруса, яка особливо небезпечна для людей похилого віку.

Королеві вже 94 роки і просто хорошою для свого віку форми їй може не вистачити для того, щоб виконувати свої функції протягом досить довгого часу.

За повідомленням The Sun, королівський біограф Ендрю Мортон, який працював разом з принцесою Діаною над її знаменитою біографією, вважає, що в нинішніх обставинах Її Величність може почати думати про зречення.

[quote author=""]"Це жахливо сумно, але я не уявляю, як

Так, біограф пояснив, що для королеви захворювання коронавірусом може стати смертельним. І найбільш очевидним виходом для неї стало б зречення на користь свого сина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Королева Єлизавета II, фото Getty
Королева Єлизавета II, фото Getty

"Принцу Чарльзу, звичайно, і самому за 70, але у нього вже був вірус, і, ймовірно, у нього виробився імунітет", - пояснює Ендрю.

Однак біограф відзначає, що королеві добре даються відеозвернення.

[quote author=""]"У нас буде Zoom-монархія, і вона буде екранним Її Величністю, - сказав біограф. - Реальний посіб спілкування, зав'язаний на тактильному зближення, популяризированный Діаною, було знищено на корені. Ми повернемося до часів білих рукавичок і максимального дистанціювання, що віддалить членів королівської сім'ї

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета II і принц Філіп мало не зірвали весілля Чарльза, про це Камілла роками мовчала.

Як повідомляв Знай. ua, 60 років тому сестра королеви Єлизавети II Маргарет пішла під вінець, казкова історія.

Також Знай. ua писав, що такої любові не було навіть на Титаніку - чим Чарльз підкорив принцесу Діану.