Популярний блогер у TikTok знімає зворушливі та кумедні відео зі своїми двома собаками. Один з псів у нього сліпий і глухий і він його дуже любить.

Нове відео він записав для своїх шанувальників, які постійно запитували, як він будить свого вихованця. Інші собаки наприклад біжать на поклик їжі або шелест упаковки. Однак до особливому псу хлопець винайшов свій підхід. І зворушливе відео змусило сотні людей по всьому світу плакати від розчулення.

На кадрах видно, як він лягає на живіт близько свого друга і легенько на нього дме, щоб не налякати. Відчувши це, собака встає і починає шукати господаря, а хлопець простягає їй руку, щоб пригорнути до себе.

Раніше повідомлялося, що в США в притулок у штаті Мічиган жінка принесла двотижневих котята, які потребують допомоги. Через алергію на шерсть, жінка не мала можливості їх поселити.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У притулку були придушені подією, адже вільного місця в них не було і кошенята — малюки вимагали додаткової уваги. Одна співробітниця по імені Марія виявила бажання забрати малюків додому, де її чекала собака по кличці Лайло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, котяча мамка виховала цуценят краще за будь-яку няню світу, неймовірна турбота потрапила на камеру.

Як повідомляв Знай. ua, Маленький клубочок щастя, який помістився на долоні - щеня народився з вагою всього 70 грам і вижив.

Також Знай. ua писав, що "Собачьи" ревнощі перетворили весілля у тваринну комедію, ось куди запізнився Ейс Вентура.