″Ткаченко горить! Треба ходити на засідання!″, - у ″слуги народу″ загорівся пульт для голосування

У Верховній Раді під час голосування раптово загорівся пульт. Загорання сталось на робочому місці нардепа від "Слуги народу" Максима Ткаченко. Місце нардепа знаходиться поруч з місцями керівників фракції "Слуга народу" - глави Давида Арахамія і зама Олександра Корнієнка.

Голова ВР Дмитро Разумков оголосив 30-хвилинну непланову перерву в позачерговому засіданні парламенту з технічних причин.

Карантин буде продовжено після 22 травня - Криклій розповів, що робити з квитками на літак

У Міністерстві інфраструктури України заявили, що з 22 травня не буде відновлено міжнародне авіасполучення. Про це заявив глава відомства Владислав Криклій.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Міністр закликав не купувати квитки на літаки, які зараз продають деякі авіакомпанії.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

В Україні продовжують падіння ціни на бензин – де можна купити найдешевше паливо

Ціни на бензин А-95 у квітні 2020 року впали на 2 гривні за літр. Про це повідомили в Антимонопольному комітеті.

Експерти назвали кілька мереж автозаправок, де вартість бензину найпривабливіша на даний момент. Так, найдешевше дизельне паливо і бензин всіх марок, в даний момент, продають у мережі АЗС Marshal - по 17 грн, 18 грн і 16,90 грн за літр. Найдешевший автогаз в мережі Motto - по 7,43 грн.

Ціни на бензин, скрін з відео
Ціни на бензин, скрін з відео

Українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші

Фонд соціального страхування України розширив перелік страхових випадків на період карантину.

Застраховані особи мають право на компенсацію втраченого заробітку від соцстраху на двох додаткових підставах. Перший страховий випадок передбачає відсторонення від роботи осіб, які обслуговують населення, якщо вони контактували з інфекційними хворими. Другий страховий випадок пов'язаний з ізоляцією через Covid-19.

Лікарняні, скріншот: YouTube
Лікарняні, скріншот: YouTube

Губернатор Одещини не зміг відповісти на питання і вирішив викликати Нацгвардію виштовхати журналістів

Губернатор Одеської області Куций Максим вигнав зі свого кабінету журналістів "1+1" після їхніх запитань про закупівлю машин швидкої допомоги. Крім того, він вирішив "захиститися" від журналістів Нацгвардійцями.

Журналистов выгоняют из кабинета Губернатора

Если вы думали, что дно пробито, то снизу видео, на котором руководитель ООГА, Максим Куцый, пытается побороть журналистов с помощью Национальной Гвардии (которая тактично морозится, осознавая всю глупость данной затеи). Примечательно, что такую неадекватную реакцию со стороны Куцего, вызвал вопрос о неукомплектованых каретах скорой помощи, которые до сих пор стоят на автобазе санитарного транспорта. И да. Мне реально интересно, по какому принципу набирают в Зекоманду? Кастинг в 95-м? подъём со штангой по Потёмкинской? Что? Одно ясно. Если на будущих зелёных смотринах введут допинг-контроль, то праймериз рискуют пройти уже без кандидатов.

Geplaatst door Сергей Варламов op Dinsdag 12 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше