Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує в автомобілі.

Як видно, Алла сама себе фотографує, і явно дуріє на камеру. На ній сірий джинсовий костюмчик, який приховує фігуру, також видно, що в авто вона пристебнута. Волосся красуні розпущені і недбало укладене, а на її обличчі досить яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. При цьому на одному зі знімків Алла кокетливо облизує губи язичком. У підписі до публікації Добкіна написала: "А так?", а фоловери кинулися активно її обговорювати, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.