Фракція “Свобода” підготувала законопроект, згідно з яким в Україні буде діяти обов'язкове медичне страхування. Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко. Вона заявила, що законопроект вже зареєстрований у Верховній Раді під номером 3464.
Тимошенко зазначила, що реформи Порошенко і Супрун не дали абсолютно ніяких переваг для української медицини, і пандемія коронавіруса засвідчила безпорадність системи охорони здоров'я. Лідер “Батьківщини” зазначила, що медреформа не забезпечила українцям якісного лікування та доступу до якісної медицини. Тимошенко назвала її “диверсією проти українського народу”.

Юлія Тимошенко, фото з Instagram
Юлія Тимошенко, фото з Instagram


У зв'язку з цим “Свобода” пропонує запровадити обов'язкове медичне страхування. На думку Тимошенко, таким чином українці зможуть отримати якісну медицину, а медпрацівники – гідну зарплату. В кінці свого звернення лідер “Батьківщини” закликала уряд відкинути всі політичні сварки і спільними зусиллями почати роботу над повноцінної реформою охорони здоров'я.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, водіям будуть відправляти штрафи за порушення ПДР на e-mail, коли прийдуть "листи щастя". Штрафи за порушення правил дорожнього руху будуть відправляти по електронній пошті

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Епіцентр, Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, в чому їх підозрюють. В АМКУ вважають, що робота мереж під час карантину є одержанням неправомірної переваги над конкурентам.