Пара захищала Деппа в показаннях свідків, які вони дали в рамках свого позову про наклеп проти газети «Сан», після того, як в одній з її статей голлівудського красеня звинуватили у "побитті дружини" - пише The Independent.

Повідомлення стосувалося звинувачень, висунутих проти Деппа його колишньою дружиною Амбер Херд, які актор категорично заперечує.

У своїй заяві свідка Параді описала Деппа як "доброго, уважного, щедрого і ненасильницького", в той час як Райдер сказала, що "не може спроектувати на себе" звинувачення в жорстокому поводженні.

Параді, актриса і співачка, у якої двоє дітей з Деппом, сказала: "Я знаю Джонні більше 25 років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ми були партнерами протягом 14 років, і ми виховали наших двох дітей разом.

"Всі ці роки я знала, що Джонні - добрий, уважний, щедрий і ненасильницький чоловік і батько".

Вона додала: "Він ніколи не був жорстоким по відношенню до мене і не ображав мене".

Райдер, яка була у стосунках з актором у 1990-х роках, сказала: "Я не можу спроектувати на себе звинувачення колишньої дружини.

"Він ніколи не бив, ніколи не ставився жорстоко до мене. Він ніколи не ображав мене".

Судовий процес, який був відкладений із-за пандемії коронавіруса, тепер має початися у Лондоні 7 липня.

Депп і Херд зустрілися на знімальному майданчику комедії 2011 року "The Rum Diary" і одружилися в Лос-Анджелесі в лютому 2015 року.

У травні 2016 року Херд отримала судову заборону проти Деппа після її першого звинувачення в жорстокому поводженні.

У 2017 році пара врегулювала питання про розлучення без суду.

Депп виступив в Instagram минулого місяця з довгим відео, в якому він подякував своїх шанувальників за «непохитну підтримку протягом цих років».