Нещодавно знаменита актриса розповіла подкасту WTF Марка Марона про те, що вона сподівалася зробити більше, оскільки "у всесвіті Толкієна не надто багато дівчат".

Про це пише The Independent.

Вона розповіла, що під час роботи над "Хоббітом" вона звернулася до Джексона і Френ Уолш, його дружині і співавтора сценарію, у фільмах, щоб дозволити їй таємно зіграти іншого персонажа.

"Вони влаштовували банкетну сцену з великою кількістю гномів", - згадує вона. "Я завжди хотіла зіграти бородату даму, тому я запитала їх: "Чи можу я бути вашою волохатою жінкою, коли ви будете знімати сцену банкетного столу гномів?"

Потім вона сказала, що в кінцевому підсумку не змогла зіграти роль через плани по інших зйомках.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Бланшетт також сказала, що, незважаючи на те, що на фільми «Володар кілець» йшли місяці, вона змогла зняти свою мінімальну роль Галадріель всього за три тижні.

В 2019 році з'ясувалося, що Кейт Бланшетт має цілий пулл секретних ролей у фільмах.

В усній історії Стенлі Кубрика "Eyes Wide Shut", опублікованій Vulture, було виявлено через 20 років, що Кейт Бланшетт надала свій голос жінки в масці, яку можна було почути під час сцени оргії.

Раніше Знай писав, що Lionsgate відмовився коментувати звіт Variety про те, що Кейт Бланшетт може зіграти головну роль в адаптації фільму Borderlands, але сама Gearbox розпустила слух у Twitter, вважаючи, що це достовірна інформація.

Якщо ці переговори призведуть до угоди, Бланшетт зіграє Ліліт, постійного персонажа в серії і одного з іграбельних мисливців за сховищами з першої гри.