Український співак Віталій Козловський розповів про тяжкий розрив професійних стосунків зі своїм продюсером, популярним телеведучим Ігорем Кондратюком. Як стверджує зірка популярної музики, співпраця з Кондратюком була невигідною для нього, а після її завершення "метр шоу-бізу" вимагав з нього велику суму грошей у валюті й приклав купу зусиль, щоб якнайбільше нашкодити музиканту.

Про це Козловський розповів у прямому ефірі веб-шоу Олі Полякової "Правда або дія".

Коли Козловський захотів піти від Кондратюка, він запропонував виплачувати продюсеру гроші впродовж декількох років, але запропонована сума Кондратюка не влаштувала - той хотів 300 тисяч доларів.

"Послухай, хлопчик. Подобається тобі це чи ні, але ми порадилися з юристом, і ти мені винен 300 тисяч доларів. Не питай, за що, стільки коштує твоя свобода", - переказує слова Кондратюка артист.

Коли співак відмовився - проти нього почалася брудна війна.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Віталій Козловський, фото Instagram
Віталій Козловський, фото Instagram

За словами Козловського, Кондратюк підмовив представників шоу-бізнесу не працювати зі співаком:

"Коли я пішов від нього, я жив просто в пеклі. Для мене всюди закривалися двері, мене викликали всі музичні редактори і говорили: "Приїжджав Кондратюк і говорив:" Не ставте його в ефір, будьте солідарні зі мною, я ж продюсер"", - розповідає музикант Поляковій та глядачам.

На початку співпраці Кондратюка і Козловського все було добре. Співак безмірно поважав свого наставника, а той надавав йому допомогу фахівців. Однак скоро все змінилося.

"Бухгалтерський звіт мені показували тільки в кінці року, і з мене робили дурня. Я вів свої підрахунки і думав:" О, нарешті я в плюс вийшов ". А мені говорили:" Ну, в цьому році ми знову в мінусі, все у нас дуже хріново ". Були проєкти, за які я не брав гонорар зовсім: головне, щоб ті люди, які мною маніпулювали, сказали мені, як собачці: "все добре, на тобі, Тузик, шматочок м'яса". Але завжди все було погано, грошей завжди немає, і я вирішив, що віддам всі борги і піду", - стверджує зірка.

Козловський також додав, що все ще продовжує судитися з Кондратюком, на якого були записані всі пісні. Співак каже, що неодноразово намагався вирішити ситуацію мирно, але Кондратюк не йде на контакт.

Артист пояснює, що без Кондратюка його заробіток різко виріс, і він ні разу не пошкодував, що пішов від продюсера. При цьому він закликав всіх не боятись і йти до своєї мрії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський образив Полякову у всіх на очах – "Ну ти і страшна".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віталій Козловський роздягнувся і видав всю правду про весілля з Раміною: "Домовимося".

Також Знай.ua писав, що Віталій Козловський розсмішив пернатим другом, схожі, як дві краплі: "Пташку шкода".