На Харківщині семеро зловмисників, серед яких були й неповнолітні, жорсткого побили 19-річну дівчину з інвалідністю, а моторошний ролик з побиттям злили в мережу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Як відзначається, інцидент мав місце в селі Феськи. Саме там місцеві дівчата та хлопці влаштували жорстке побиття, яке знімали на камеру.

"Поліцейські встановили, що потерпіла вийшла на прогулянку зі своєю 18-річною знайомою, яка завела її до малолюдного місця поряд із закинутим магазином за місцевим кладовищем. До дівчини підійшли ще шестеро її знайомих, які по черзі стали наносити їй тілесні ушкодження та ображали нецензурною лайкою", - йдеться в повідомленні.

Дівчина, яку жорстокого побили

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На даний час поліцейські вже встановили особи всіх правопорушників. Серед них троє неповнолітніх - від 14-ти до 16-ти років, іншим учасникам – від 18-ти до 22-х років.

Попередньо з’ясовано, що розправу над потерпілою організувала її 18-річна подруга. Мотиви такого вчинку встановлюють слідчі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Харкові зловили грабіжника, який нападав на жінок і людей похилого віку, - "Погрожував зґвалтувати"

Як повідомляє портал Знай.ua, у Харкові судять двох нелюдів, які по-звірячому познущалися над підлітком - зламали ребра, вирвали нігті і збезчестили

Також Знай.ua писав, що зґвалтованих росіянок будуть штрафувати