В столиці Чехії правоохоронці затримали абсолютно голого чоловіка, який запевняв, що він прилетів з космосу, а потім і взагалі погрожував зарубати копів уявною сокирою.

Джерело: іноземне видання Aroundprague.

Як відзначається, у Празі поліцейські виявили голого 43-річного чоловіка у вестибюлі станції метро "Намести Републіки". Так, останній стверджував, що він прилетів з космосу і гріється запальничкою.

"43-річний чоловік був абсолютно голим, в сонцезахисних окулярах і з маскою на шиї. Він пояснив свою присутність у вестибюлі станції сказавши, що він прилетів з космосу. Коли його запитали, чому він був голим і як він потрапив туди без одягу, він відповів, що тільки що впав з космосу", - повідомили в поліції Праги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вже через деякий час, а точніше тоді, коли питання офіцерів стали його дратувати, він почав погрожувати їм уявним сокирою. У цей момент патруль затримав його та відправили в психіатричну лікарню на обстеження.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Танці-шманці і домовина в руках афроамериканців, світ захопила мода на "веселі"похорони.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Тернополі зневірені українці влаштували дивний похорон без небіжчика.

Також Знай.ua писав, що у Тернополі священник заразився коронавірусом, відспівуючи небіжчика, - молитви не допомогли.