В Україні 15 травня очікується дуже мінлива і прохолодна погода через антициклон, який прийшов до нас з Атлантики. Однак скоро дощі підуть з більшості областей країни та буде сухо, повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"15 травня переважатиме суха погода в північних областях, на значній території Сходу України, на крайньому півдні, тобто в Криму, у південних районах Одеської області, в багатьох центральних областях", - повідомила Діденко.

Так, опади очікуються в західних регіонах, крім Волинської області та Рівненської. Також дощі пройдуть у Донецькій області.

"Найближчої ночі у північних районах Волині, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей можливі невеликі заморозки на ґрунті. Всього в цих районах +1 + 5 градусів", - попередила синоптик.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У більшості районів західних і північних областей від +3 +8 градусів. У Чернівецькій області до +10 градусів. У центральних областях від +4 у Вінницькій до +12 в Дніпропетровській області. На півдні та сході +9 +13 градусів.

У Києві в п'ятницю буде тепло і сухо. Вночі температура повітря в столиці буде в межах +3 +6 градусів, вдень потеплішає до +15 градусів.

За словами фахівця, найближчим часом не варто чекати теплих градусів, вони прийдуть тільки після 23 травня.

Quirinius - якщо ви швидко прочитаєте це ім‘я нашого завтрашнього антициклону, ви - молодець! Бо я щось ніяк)) Тому...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 14 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.