Команда Зеленського перекреслила ключові надбання команди Порошенка. З такою заявою виступила співголова фракції партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко в ефірі прграми ″Право на владу″.

Завершується перший рік президентства Володимира Зеленського. Президент-сенсація, який обіцяв, що ″прийде весна, саджати будемо″, віщував ″кінець епохи бідності″, присягався відсторонити олігархів від управління країною та продемонструвати досі небачений в Україні стиль керівництва – коли перші особи держави не загрузли в корупції, як показує час, не відбувся.

То ж чим відрізняється президент Зеленський від свого попередника, проти якого так гаряче виступав на виборчих дебатах?

Ірина Геращенко розповіла про епоху ″квартальства″, яка прийшла на зміну епосі кумовства.

″Я тут послухала шановних колег і в мене виникло враження, що ми якось по-різному оцінюємо, що відбувається. Я хочу нагадати, що той самий закн 12-10, який викликав таке обурення малого бізнесу, тому що він його просто знищує, був прийнятий голосами однієї фракції — монобільшості... Це ви прийняли цей закон, і ви сьогодні говорите, що президент Зеленський проти цього закону?... Друге дуже цікаве питання. Кажуть, що в президента Зеленського немає любих друзів. Так в нього є любий Квартал. В нас сьогодні весь Квартал працевлаштований на всі державні посади. У фракції ″Слуга народу″ - там хто не з Кварталу, так з Кривого Рогу, ″с одного подъезда″. Останнє призначення в Нацраду — це прес-секретар Кварталу. Якщо зараз будуть потрібна нові любі друзі — Квартал закінчився. Кінець епохи кумовства закінчився, почалась епоха квартальства.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потрібно стати державником — і цього я дуже хочу побажати Зеленському на його річницю. Треба стати нарешті професіоналом і відмовитись від популізму″, - сказала Геращенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саакашвілі розповів, чому погодився на запропоновану Зеленським посаду

Як повідомляв портал Знай.ua, Кремль вирішив, що угода з врегулювання на Донбасі вже досягнута

Також Знай.ua писав, Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.