Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якого напередодні призначили головою Виконавчого комітету реформ, заявив, що не можна порівнювати гумористів "Кварталу 95", призначених на різні посади, зокрема і депутатів, з іншими досвідченими політиками, адже "це просто не пристойно".

Про таке він розповів в прямому ефірі під час політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

Відтак, під час свого виступу співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко запевнила, що в Україні закінчилася "епоха кумівства", а натомість прийшла "квартальщина", адже, "що не нове призначення в уряді, то або некомпетентний гуморист, або його друг".

Ірина Геращенко

В результаті Саакашвілі заступився за представників "Кварталу 95", запевнивши, що вони тільки навчаються і порівнювати їх з іншими політиками не варто.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ну як можна порівнювати "Кварта 95"? Його можна звинувачувати у тому, що вони чогось не знають, допускають помилки, хтось не компетентний. Але порівнювати "Квартал 95" з бізнесменом Ігорем Кононенком, колишнім заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони Олегом Гладковським та іншими людьми просто не пристойно", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Як повідомляв Знай.uа Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Знай.uа писав, що Зеленський не скурвився - Саакашвілі назвав головну надію