В уряді відзвітувалися про працевлаштування безробітних українців за період карантину

В Україні від початку карантину 12 березня завдяки Державній службі зайнятості роботу змогли знайти близько 90 тисяч безробітних громадян. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Карантин став справжнім випробуванням для сотень тисяч українських сімей, які були позбавлені джерел доходу. Однак особливо болюче пандемія вдарила по тих, хто не просто тимчасово не міг працювати, а повністю втратив своє робоче місце. Саме такими людьми й опікується служба зайнятості, призначаючи допомогу по безробіттю та допомагаючи у працевлаштуванні.

Дорожні роботи, фото з соціальних мереж
Дорожні роботи, фото з соціальних мереж

Українську радіостанцію зрівняли з землею за наругу над загиблими героями

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українська радіостанція Kiss FM опинилася в епіцентрі гучного скандалу після того, як оприлюднила ремікс на жалобну пісню "Пливе кача", яку після трагічних подій на Майдані Незалежності сприймають як неофіційний гімн Революції Гідності. Оброблену версію треку Tysha від NDUB громадськість оцінила як "танцювальну" і наругу над пам'яттю загиблих. У результаті радіостанція принесла свої вибачення, а ремікс видалила і зняла з ефіру.

Радіостанція, фото з вільних джерел
Радіостанція, фото з вільних джерел

Тимошенко пообіцяла витрусити всі нутрощі корупціонерам. Попросила допомогти Саакашвілі

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що отримала підтвердження щодо колосальної корупції в НАК "Нафтогазі" та закликала уряд розібратися з цим, заручившись підтримкою новообраного голови Виконавчого комітету реформ Міхеіла Саакашвілі. Про це вона розповіла в прямому ефірі під час політичного шоу "Право на владу".

Юлія Тимошенко на "Право на владу", скріншот відео
Юлія Тимошенко на "Право на владу", скріншот відео

Українка розкрила правду, як насправді борються з Covid-19 в лікарнях – 25 тисяч на препарат

Мешканка Харкова зараз збирає гроші на лікування свого хворого чоловіка. За словами жінки, попри обіцяне безкоштовне лікування від коронавірусної інфекції, в лікарні доводиться багато платити. Чоловік харків'янки зараз в інфекційному відділенні лікарні, у нього розвинулася пневмонія. За її словами, за ліки для чоловіка вона заплатила 25 тис. грн.

медики, фото Pxhere
медики, фото Pxhere

Комаровський емоційно висловився про потребу носити рукавички

Знаменитий дитячий педіатр і телеведучий Євген Комаровський поділився думкою про носіння одноразових рукавичок у період пандемії. Доктор не розуміє, навіщо потрібні рукавички пересічній людині, яка вийшла в магазин. Також він припустив, що насправді вимоги про рукавички можуть стати приводом для корупції та репресій.

Доктор звернув увагу, що люди ризикують заразитися вірусом просто в процесі знімання рукавичок, адже часто вони не вміють правильно це робити. Крім того, з'являється додаткова кількість не потрібного сміття в навколишньому середовищі.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео