Карантин вніс свої корективи в навчальний процес, українських дітей перевели на дистанційне навчання. А батьки стали більше часу проводити з дітьми і перевіряти домашні завдання. Так, у Харкові батьки виявили в підручнику дещо обурливе. Про цьому випадку повідомили у фейсбук співтоваристві "БАЦЬКИ SOS".

Так, батьки розповіли, що в підручнику з вивчення російської мови в школах з українською мовою навчання для 4 класу була знайдена цитата з тексту пісні Людмили Зикіної "Ти квітни, Росія": "У моїй Росії очі блакитні. Очі блакитні, русява коса. На лісових озерах, на степових просторах. Піднялася Росії дивовижна краса". "Вчителька дає завдання за підручником Петрюк Л. П., Рисована З. Р. Допомога з вивчення російської мови в школах з українською мовою навчання. 4 клас. – М.: Слово, 2014. А там пропонується дітям підкреслити прикметники в тексті пісні Людмили Зикіної «Ти квітни, Росія", - обурюються батьки.

Підручник, фото - facebook
Підручник, фото - facebook

"То є взагалі ніхто не дивиться під час редагування підручників, яке гівно підкладають нашим дітям видатні автори? Які аналітичні процеси відбуваються в голові вчителів, які дають такі завдання? Рятуйте дітей від таких вчителів!", - пишуть в повідомленні.

Підручник, фото - facebook
Підручник, фото - facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дистанційне навчання, фото - facebook
Дистанційне навчання, фото - facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у київському садку дітям, які хочуть в туалет, доводиться сидіти на підлозі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як знайомитися з батьками другої половинки, щоб ніхто не постраждав.

Також портал "Знай.ua" писав, що блогер показав головні фейли скандального підручника "Основи сім'ї".