Відомий російський виконавець Валерій Меладзе і співачка Альбіна Джанабаєва офіційно зареєстрували шлюб в 2014 році, однак, їхні стосунки тривають вже близько 20 років. Пара дуже довго приховувала свої стосунки, більше того, вони 10 років таємно виховували спільного сина Костю. Весь цей час Валерій був одружений і боявся піти з сім'ї з трьома доньками.

Альбіна і Валерій познайомилися ще до того, як дівчина увійшла в склад "ВІА Гри". Спочатку між майбутніми подружжям були виключно ділові стосунки – Джанабаєву запросили як бек-вокалістку до Меладзе. Більше того, коли виконавець брав на роботу дівчину, то суворо попередив, що в його команді заборонені будь-які стосунки між співробітниками. Втім, незабаром він сам порушив свою заборону і по вуха закохався в Альбіну. Потім почався бурхливий роман між артистами, в результаті якого у 2004 році народився син Костянтин. Але батьківство дитини ретельно приховувалося, оскільки Меладзе був у шлюбі.

На розлучення Валерій зважився тільки коли Джанабаєва завагітніла вдруге – у 2014 році. Коли попередній шлюб був закінчений, Меладзе таємно одружився з коханою. Але навіть коли це сталося пара ще деякий час зберігала в таємниці свої відносини. Вся правда стала відома лише у 2018 році, коли Меладзе і Джанабаєва вирішили дати спільне інтерв'ю про свої романтичні стосунки, які, як виявилося, тривають вже практично 20 років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.