Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила зворушливе архівне фото, позуючи на чорно-білому кадрі в білосніжній сорочці з глибоким вирізом, доповнивши жіночний образ виразним макіяжем з акцентом на очах. Так, артистка засвітила спокусливу фігуру, зачарувавши численних фанатів.

Фолловери почали засипати кумира компліментами: "така кайфова🤤❤️", "у мене серце завмерло 😍💔", "❤️❤️❤️ Тіночка ти у нас Королева", "Дуже гарне фото тіна😍", "Котячий погляд 😏🔥", "Дуже красива❤ і не тільки зовні💖🙏", "Найкраща🔥😍🔥💕вауу🖤🖤", "Шикарна🔥🔥", "найулюбленіша котя ♥️♥️♥️♥️♥️", "Гармата ❤️", "нереально красива🙀💘", "що за красууууняя ? 😍", "ТІНА = ЛЮБОВ))", "Тінааааа😍🤤неймовірно🔥".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто відзначити, що знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття. Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Помнишь", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.