Ведучу програми "Ревізор. Карантин" Юлію Панкову звинуватили у перешкоджанні роботі кухарів відомої піцерії та викликати правоохоронців, які встали на її бік та "захистили" від розлюченого власника.

Під час пандемії коронавірусу безпека в закладах – на першому місці. А відтак, ведуча "Ревізор. Карантин" вирішила провести інспекцію в одній з відомих піцерій та перевірити, чи дійсно кухарі дотримуюся усіх норм під час готування їжі.

"Ми прийшли у заклад з ревізією пізно ввечері. Адже піцерія працює цілодобово. Кухня в кінці зміни була в ідеальному стані. Кухарі працювали в масках та рукавичках. В холодильниках всі продукти свіжі та простікеровані. М'ясо розморожувалось правильно", - каже ведуча.

Фото з місця події

Щоправда, під час ревізії на кухню увірвався керуючий та почав кричати та звинувачувати ревізора в тому, що вона зупинила роботу працівників.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"І вже за традицією попередніх перевірок, керівник викликав поліцію. Правоохоронці перевірили усі документи команди та редакційне завдання Нового каналу. Та переконались, що я виконую свою журналістську роботу, яка передбачена статтею 58 ЗУ "Про телебачення і радіомовлення". В ній йдеться про те, що журналіст, пред’явивши редакційне посвідчення, може перебувати на території, де оголошено надзвичайну ситуацію, та безперешкодно виконувати свої професійні обов’язки", - розповідає ведуча.

Фото з місця події

В результаті, після того, як поліція підтвердила законність вчинюваних дій знімальною групою, керівник кардинально змінився, ставши люб’язнішим, та показав усе, що вимагала ревізор.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Епіцентр і Нова лінія потрапили під приціл Антимонопольного комітету, у чому їх підозрюють.

Також "Знай.ua" писав, чи то бургер, чи вуглина - українець купив обід на заправці і дуже розчарувався.