Колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан вже встиг відреагувати на чутки про можливу участь у виборах мера української столиці. На питання журналістів одного з українських видань, чи буде він балотуватися на посаду мера Києва, Богдан відповів: "А мені ця ідея подобається".

Нещодавно в мережі Instagram колишній нардеп Сергій Лещенко написав, що у фракції "Слуга народу" активно обговорюють можливе висунення Андрія Богдана на виборах київського міського голови.

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

"Публічно це рішення не оголошено, але депутати, які спілкуються з колишнім керівником Офісу президента, кажуть, що Богдану набридло сидіти на політичному карантині", - заявив він.

Публікація "Лещенко тут", скріншот: Telegram
Публікація "Лещенко тут", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що мер Києва Віталій Кличко показує, як проводить час на карантині. Він вже зняв відео, як займався спортом у своєму кабінеті, а тепер як самостійно підстригся вдома. Останній TikTok сподобався Андрію Богдану і він навіть висунув сміливе припущення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вже восени" - Богдан підтримав Портнова на президентських виборах?

Як повідомляв Знай.uа Богдан написав про початок президентської кампанії - "Сказано ж, восени!".

Знай.uа писав, Андрій Богдан назвав наступного президента України після Зеленського – "Незабаром".