Скандальна депутатка Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на критику щодо її нещодавнього інтерв'ю з українським журналістом та закликала усіх "патріотів" "порахувати до десяти", аби заспокоїтися.

Про це вона написала на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні Поклонська дала інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, яке викликало величезний суспільний резонанс в нашій країні. Зокрема, в ньому російська депутатка в черговий раз повторила слова Кремлівської пропаганди, і заявила, що "Крим – це мішок картоплі", а так званий "референдум", проведений під ретельним контролем російських військ, є нібито "вимушеною мірою".

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Наразі ж Поклонська відповіла усім тим, хто розкритикував її слова та закликала заспокоїтися та порахувати до десяти:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Відволіклися від коронавірусу? Читаю і читаю коментарі до нашого з Гордоном інтерв'ю... Всім злостивцям, критикам, націоналістам, радикалам і іншим "писаним патріотам"відповім: дихайте глибше і рахуйте до десяти!", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська "привласнила" День Перемоги і зробила гучну заяву про ветеранів – "Завдання покоління…"

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаючий вогонь ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже великий і важливий".