Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль разом із колегою Даном Баланом не дають спокою фанам. Їх щосекунди підозрюють у стосунках. Адже кожен погляд, кожне слово і кожен жест говорять самі за себе.

Про це вона розповіла на власній сторінці в Instragram, де останній час радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами.

"Влюбиться можно в красоту, но полюбить – лишь только душу! 💞Первый раз делаю фотошоп, не судите строго😅", - йдеться у повідомленні.

Кароль і Балан, кадр з кліпу
Кароль і Балан, кадр з кліпу

Водночас самим користувачам такі знімки сподобалися і вони засипали їх лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає фантастично.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кароль і Балан, фото Інстаграм
Кароль і Балан, фото Інстаграм

До слова, знаменитості вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, шанувальники як і раніше сперечаються: одні запевняють, що це такий спосіб для залучення уваги до проекту "Голос", інші - щирі почуття.

Кароль і Балан, фото Інстаграм
Кароль і Балан, фото Інстаграм

"Невозможно налюбоваться этой красивой парой👍", "Зачем этот бред???", "Руки Бурака, больше чем лицо Дана 😅", "Рост для Балана не подходит😉", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан і Тіна Кароль у суперфіналі "Голос країни 10" покажуть свою історію кохання.