Відомий український співак Melovin взяв участь в домашньому концерті конкурсу "Євробачення" та виконав пісню Кончіти Вурст - Rise Like a Phoenix.

Відповідний ролик з цим з'явився на YouTube-каналі "Eurovision Song Contest".

Відтак, Melovin в рамках міжнародного проекту "Євробачення" Eurovision Home Concerts виконав не тільки пісню австралійського співака Томаса Нойвірта, відомого під жіночим альтер-его Кончіта Вурст, а й свою власну. Так мова йде про авторську пісню, з якою він виступав на "Євробаченні" два роки тому - Under the Ladder.

Скріншот з відео

Артист зі своїми музикантами зіграли наживо акустичні варіанти цих композицій. Оскільки концерт відбувався в умовах карантину, то кожен музикант виконував свою партію треку, не виходячи з дому.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зауважити, що у цьому ж концерті також був присутній і український гурт Go_A, який виконав україномовну пісню Solovey, а потім у своїй манері переспівали хіт Вєрки Сердючки Dancing Lasha Tumbai, з яким вона посіла друге місце на Євробаченні-2007.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil поділилася забавним відео, позуючи у батьків вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук зізнався, на що пішов заради "Євробачення".

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак відверто заговорила про "Євробачення" в Україні.