Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала кокетливі весняні фото, на яких з'явилася в яскравому образі.

Як видно, Леся зображена на вулиці з величезним букетом півоній в руках. На прогулянку вона вийшла в чорному вбранні, яке складається з вузьких спідниць і цікавою кофтинки з відкритими плечима, цей лук підкреслив ідеальні форми зоряної красуні. На голові телезірки чорна кепка, під якою розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж з рожевою помадою, в тон квітам. Никитюк і так і сяк крутиться перед камерою, як би вихваляючись букетом, геолокація до знімків свідчать про те, що вони були зроблені в її рідному Хмельницькому. Фани в захваті від нових фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.