Дитяча письменниця Лариса Ніцой, відома своєю активною позицією з захисту української мови, жорстоко розкритикувала президента Володимира Зеленського, а також назвала його "брехуном", адже він не виконує обіцянки, а "лише махає батогом".

Відповідний допис вона оприлюднила на влансій Facebook-сторінці.

"Пане Зеленський, хто з’їв наші пряники? Під час виборчої кампанії ви говорили про те, що українську мову треба насаджувати не батогом. Щоправда, "існуючі" батоги виявилися теж з категорії… ви казали, що ваші методи – "пряники". Коли ви прийшли до влади, пане Зеленський, то одразу ж з’явилося нове твердження вашої команди, протилежне "пряникам", що українську мову ви винесете за дужки.

За дужки, то й за дужки. Не найгірший варіант. Ви долайте корупцію, виводьте з політики олігархів, ламайте стару систему, будуйте дороги… Мову лише не чіпайте. Залиште її в спокої. Мову берегтиме, плекатиме й ширитиме відповідальна українська інтеліґенція", - написала вона.

Лариса Ніцой, фото Facebook
Лариса Ніцой, фото Facebook

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Водночас НІцой наголосила, що наразі Зеленський став "брехуном", який почав зі своїми колегами лише "пи*діти" та нічого не робити.

"Виявилося, що "пряники", що "дужки" – це чергова брехня. Виявилося, що ваше протесне гасло про попередніх політиків "Пи*дять і пи*дять! Пи*дять і пи*дять!", яке привело вас до влади – передалося вам і вашим політикам. Тепер уже ваші призначенці і члени команди "Пи*дять і пи*дять. Пи*дять і пи*дять!".

Ми вже втомилися рахувати ці бздури ваших призначенців. Паралельно ви скорочуєте видатки на українську культуру і нарощуєте видатки зовсім на інше. Поки що ви, пане Зеленський, руками своєї команди, розмахуєте батогами над мовою", - підкреслила захисниця української мови.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Одіозна Ніцой жорстко пройшлася по "закоханим" Кароль і Балану - "Вам замордовані не сняться?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Одіозна Ніцой перезбудилась через українську школу по-новому.

Також Знай.ua писав, що скандальна Ніцой зізналася у зраді солов'їної: "мріяла бути російськомовною".