Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала елегантне фото, а в підписі до нього похвалилася, що її нове інтерв'ю дуже популярне у мережі.

Як видно, перед камерою Раміна з'явилася у витонченому образі, вона зображена сидячи в шкіряному кріслі у тьмяній кімнаті і не дивиться в кадр. На ній елегантне мереживне плаття насиченого смарагдового відтінку, волосся красиво укладене, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до фотографії Есхакзай написала: "Аня @anya_krashevskaya_ опрацювала фоточку. Наше інтерв'ю вже 3 дні на вкладці «В тренді». Сьогодні це 4 місце по Україні". Фани у захваті від нового фото телеведучої, її засипають компліментами в коментарях, деякі відзначили її пластику обличчя.

Раміна Есхакзай, срин з Instagram
Раміна Есхакзай, срин з Instagram

Коментарі під постом Есхакзай
Коментарі під постом Есхакзай

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.