Популярний молдавський співак, тренер українського вокального шоу "Голос країни" Дан Балан оприлюднив новий кліп на пісню #всепробачати. Знаменитість написав пісню українською мовою для дуету з переможницею 9 сезону "Голос країни" Оксаною Мухою, пише ТСН.

Так, любов дівчини до української культури надихнула Балана до написання його першої пісні українською мовою. Після завершення вокального шоу і творчих пошуків протягом року співак представив композицію вже в новому звучанні й аранжуванні.

"Пробачати треба все - не для когось, а для себе. Пробачення - це зцілення, відпускаючи свій біль, ми звільняємо місце для любові. І зовсім неважливо чи впустите ви до свого життя знову цю людину, чи ні. Це і є головний меседж проєкту #всепробачати", - сказав артист.

Слід зазначити, що цей музичний кліп став першою режисерською роботою Балана. Робота над відео переросла в своєрідний соціальний проєкт, головна мета якого показати, як біль образ переходить у радість прощення.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також протягом двох довгих місяців команда Балана займалася пошуком реальних історій людей, які не бачилися роками і приховували образи, не наважуючись зробити перший крок назустріч.

У свою чергу, Оксана Муха зізналася, що після участі у вокальному шоу підтримувала зв'язок зі своїм зірковим тренером.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережу злили доказ роману Тіни Кароль і Дана Балана.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фани показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.

Також "Знай.ua" писав, що Тіну Кароль поцілували гарячі губи Дана Балана.