У Дніпрі правоохоронці спіймали чоловіка, який підозрюється в жорстокому вбивстві 12-річного хлопчика, зниклого напередодні.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Як відзначається, близько опівночі до поліцейських звернулася жінка, яка повідомила про зникнення 12-річного хлопчика та розповіла, що її онук ще вдень пішов гуляти й досі не повернувся.

За її словами, ще близько 19 години вечора юнак відповів на телефонний дзвінок сказавши, що прямує додому через територію лікарні, що на вулиці Бехтєрєва в Дніпрі, але вже о 20-й годині зв'язок обірвався.

Підозрюваний в жорстокому вбивстві

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Вже на території лікарні поліцейські почали шукати дитину та виявили покинуту будівлю, а в ній безхатька, який повідомив, що чув як хтось бігав по будівлі і дитячий голос. Під час детальнішого огляду території охоронці порядку знайшли саморобне помешкання, в якому був невідомий з кров'ю на обличчі, а поруч в купі одягу лежав голий та вже не живий хлопчик", - йдеться в повідомленні.

Наразі ж правоохоронці затримали 65-річного чоловіка, викликавши на місце події слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції.

Нагадаємо, раніше таксист, який шпурнув дрібниця в обличчя касирці, отримав по заслугах.

Як повідомляє портал Знай.ua расистський скандал: батько і син вбили людину, а поліція сховала докази

Також Знай.ua писав, що у Києві копи показово покарали ресторан за роботу на карантині, українці незадоволені, "Молодці, але вже не треба"